Login Register




Have anyone tried this service called Boxtoshi? filter_list
Author
Message
Have anyone tried this service called Boxtoshi? #1
Here is the address:
https://boxtoshi.com/

The service available at Boxtoshi accepts payments in btc and deliver digital content such as files.

Reply

RE: Have anyone tried this service called Boxtoshi? #2
I keep getting an error message of "Only .zip files are accepted", when I do In fact upload that very file type.

Reply

RE: Have anyone tried this service called Boxtoshi? #3
(01-04-2020, 04:47 AM)mothered Wrote: I keep getting an error message of "Only .zip files are accepted", when I do In fact upload that very file type.

File must be .zip and less than 100 MB.

Reply

RE: Have anyone tried this service called Boxtoshi? #4
(01-04-2020, 12:44 PM)hacxx Wrote:
(01-04-2020, 04:47 AM)mothered Wrote: I keep getting an error message of "Only .zip files are accepted", when I do In fact upload that very file type.

File must be .zip and less than 100 MB.

The file type I'm using Is In fact .zip, and only 8 MB.

I'm not sure why It's rejecting It. I'll try It on another PC and see how It goes.

Reply

RE: Have anyone tried this service called Boxtoshi? #5
(01-04-2020, 01:09 PM)mothered Wrote:
(01-04-2020, 12:44 PM)hacxx Wrote:
(01-04-2020, 04:47 AM)mothered Wrote: I keep getting an error message of "Only .zip files are accepted", when I do In fact upload that very file type.

File must be .zip and less than 100 MB.

The file type I'm using Is In fact .zip, and only 8 MB.

I'm not sure why It's rejecting It. I'll try It on another PC and see how It goes.

Probably something wrong with your PC. I got all running on my first try.

Reply

RE: Have anyone tried this service called Boxtoshi? #6
(01-04-2020, 01:57 PM)hacxx Wrote:
(01-04-2020, 01:09 PM)mothered Wrote:
(01-04-2020, 12:44 PM)hacxx Wrote: File must be .zip and less than 100 MB.

The file type I'm using Is In fact .zip, and only 8 MB.

I'm not sure why It's rejecting It. I'll try It on another PC and see how It goes.

Probably something wrong with your PC. I got all running on my first try.

I've tried It on a system that's used for general navigation, and It's working fine.

My other PC has a lot of security measures In place (IDS/IPS, packet filtering, data sanitization etc), so something was preventing communication with the destination.

Reply






Users browsing this thread: 1 Guest(s)